Vastuuvapauslauseke

10% alennus kaikista laboratoriopaketeista koodilla puhti-tarjous-10. Esim. Puhti-terveystarkastus (92 €) jossa mukana kilpirauhanen (TSH), ferritiini, D-vitamiini ja 30 muuta testiä.

Kilpirauhanen.com on luotu pelkästään tiedon jakamista varten eikä ole tarkoitettu millään tavoin korvaamaan lääkärin suorittamaa tutkimusta eikä koulutetun ammattilaisen antamaa lääketieteellistä neuvontaa tai hoitoa. Sivusto ei myöskään ole itsediagnoosia tai itsehoitoa varten. Kirjoitettu sisältö on tarkoitettu oppimateriaaliksi josta voi halutessaan keskustella oman hoitavan lääkärinsä kanssa. Sivusto voi sisältää tietoa joka on puutteellista, virheellistä tai joka ei liity henkilökohtaiseen sairauskuvaasi mitenkään. Se miten käytät sivustolta löytyvää tietoa on täysin omalla vastuullasi ja terveen maalaisjärjen käyttö on suositeltavaa, ellei jopa pakollista.

Emme vastaa tietojen käytön välittömästi tai välillisesti aiheuttamista mahdollisista henkilö- tai materiavahingoista. Emmekä ole millään tavoin vastuussa kolmansien osapuolten sivujen eikä ulkopuolisten sivujen sisällöstä, mainoksista, tuotteista, palveluista tai muista aineistoista. Lukemalla ja käyttämällä sivustoa sitoudut vapauttamaan sivuston sisällön kirjoittajat, sen ulkoasun suunnittelijat ja ylläpitäjät vastuusta jos käytät lukemaasi informaatiota niin että vahingoitat sillä itseäsi tai läheisiäsi.

Joten pidä järki kädessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.