Sivusto etsii uusia ylläpitäjiä

Etsimme uusia ylläpitäjiä sivustolle. Etsinnässä lähinnä kahdenlaisia:

Sivuston ylläpitäjä

Pitäisi olla perustietämys WordPress-alustan käytöstä, sisällöntuotosta ja asiakaspalveluhenkisyyttä niin, että vastailee hyvin satunnaisiin maileihin mitä ylläpitäjälle voidaan lähettää. Pitäisi löytyä myös tietynlaista tieteellistä taustaa, kykyä perustaa mielipiteensä faktoihin ja sinnikyyttä etsiä (jos sisältöä haluaa muokkaa enemmänkin) lähdeviitteitä kaikkiin olemassaoleviin väitteisiin. Nykyiset ylläpitäjät ovat aina pyrkineet kehittämään sivuston sisältöä tietellisesti uskottavaan suuntaan. Mihinkään lääkäreihin tai lääketietedettä herjaavaan tai mustamaalaavaan henkeen emme ole halunneet ryhtyä – vaikka monesti suuressa turhautumisessamme olisimme siihen kokeneet houkutusta. Sivuston on tarkoitus olla järkevä, faktapohjainen ja rauhallinen ääni kilpirauhaspotilaiden puolesta.

Sivuston ylläpitäjän rooli on miettiä sivuston kehitystä kokonaisuudessaan ja viedä sitä eteenpäin. Nykyinen ylläpitäjä Tiu, voi ihan hyvin tehdä teknistä koulutusta sisällönsyötöstä tarvittaessa jos muuten intoa ja visiota löytyy mutta tekninen osaaminen uupuu.

Keskustelupalstan moderaattori/ylläpitäjä

Perustietämys (tai ainakin halu oppia uutta) PhBB-alustan käytöstä. Toimintoihin lähinnä kuuluu keskustelujen siirtely jos ovat kirjoitettu väärälle palstalle, epäasiallisten viestien poisto ja foorumin yleishengen ylläpito. Foorumi on ollut ilman kunnollista moderaattoria jo piiiiiitkän aikaa, joten siellä on siivottavaa aika paljon.

Historiasta ja tulevasta

Sivuston teknisenä apuna on ihan alusta asti toiminut Tiu. Hän on lähinnä viimeiset pari vuotta toiminut taustalla, pitämässä sivustoa yllä ja vastailemassa sähköposteihin. Homma ei ole ollut suuren suuri, sivusto on siinä mielessä mukava, että se osaa pitää itsensä pystyssä aika hyvin ilman mitään sen isompaa ajankäyttöä – sen pohja vuosien saatossa hyväksi havaittu. Sivustossa on kuitenkin potentiaalia paljon suurempaan ja Tiun elämä alkaa olla keskittynyt sen verran muihin osa-alueihin että sivukehitys on jäämässä taka-alalle.

Jos sopivaa moderaattoria/moderaattoreita ei löydy harkinnassa on keskustelufoorumin sulkeminen ja sivuston jättäminen vain ”roikkumaan” internetin ihmeelliseen maailmaan niin, että olemassa olevat tietopaketit ovat kyllä käytössä, mutta mitään sen isompaa ylläpitoa tuskin tehdään. 

Jos jompi kumpi ylläolevista hommista kiinnostaa: Ota yhteyttä lomakkeen avulla. Kerro meille itsestäsi ja hiukan kokemuksiasi sivustosta nykyään ja visiostasi sen tulevaisuudesta.