Kilpirauhanen-sivusto uusiutui

Tervetuloa uudistetulle sivustolle ūüôā L√∂ysimme vihdoinkin aikaa ja resursseja (noh, l√§hinn√§ aikaa) uudistaa taustalla toimivan teknologian ja siirretty√§ sivuston halvemmalle ja nopeammalle serverille. S√§√§d√∂n yhteydess√§ saimme p√§ivitetty√§ foorumin pohjalla k√§ytetyn phpBB ohjelmiston ja asensimme samalla WordPressin yll√§pit√§m√§√§n yleist√§ sis√§lt√∂√§ ja ajankohtais-palstaa.

Vapaaehtoisia?

Päivityksen ansiosta kaikkien Tietopankki-artikkelien päivittäminen on huomattavasti helpompaa ja nopeampaa. Oikeastaan kaiken sisällön päivittäminen on uudella järjestelmällä helpompaa ja sen takia tarvitsemme lisää vapaaehtoisia kääntäjiä, ylläpitäjiä, sisällöntuottajia ja oikolukijoita jotta sisältö pysyisi ajantasalla.

Jos haluat lisätä tai muokata Tietopankistamme löytyvää sisältöä voit ottaa meihin yhteyttä ja ehdottaa korjauksia/lisäyksiä/muokkauksia. Yritämme piakkoin saada Tiimi-sivuillemme ilmoitettua yhteystiedot niistä tiimin jäsenistä joille sisällönmuokkausehdotuksia voi lähetellä. Koitamme käyttää mahdollisimman paljon lähteitä kirjoitetussa sisällössä (ja niitä päivitetään kokoajan) joten mahdollisissa sisällön lisäysehdotuksissa kannattaa liittää mukaan lähteet josta uusi tieto on poimittu.

Viralliseksi tiimin jäseneksi ei tarvitse välttämättä ilmoittautua. Pelkästään ajoittainen informoiminenkin auttaa meitä, jos satut törmäämään artikkeleihin tai linkkeihin joita linkkilistaltamme puuttuu tai jonka voisi julkaista ajankohtais-palstallamme.

Tervehdyitkö?

Tervehtymistarinoille on aina tarvetta. Mik√§√§n ei levit√§ toivoa tehokkaammin kuin oikean el√§m√§n tarinoiden lukeminen entisist√§ potilaista jotka ovat saaneet terveytens√§ takaisin. Voit kirjoittaa sen meille oikealla nimell√§si tai nimimerkill√§ ja halutessasi voit laittaa meille vaikka ”Ennen” ja ”J√§lkeen”-kuvat mukaan.

Rapatessa on roiskunut

Jotkut asiat sivustolla ovat vielä hiukan kesken, joten pahoittelemme tästä. Teemme oman vointimme mukaan töitä sivustolla, päivätyömme ohessa joten asiat menevät eteenpäin omalla ajallaan:) Siihen asti päivitys- ja korjausehdotuksia voi ilmoitella keskustelupalstallamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.