Krisun tarina

Minulla kilpirauhasen vajaatoiminta todettiin vuonna 1998 arvoilla tsh 134,230 ja tpo vasta-aineet 1546, kilpirauhanen oli suurentunut. Professori Pentti Pentikäinen otatti liudan kokeita ja totesi että minulla on ollut joskus kilpirauhasen tulehdus joka muuttui krooniseksi ja liikatoiminnan kautta kääntyi vajaatoimintaan ja diagnoosin sain kyseisillä arvoilla. Thyroksiinilla haettiin sitten sopivaa tasapainoa jota ei löytynyt. Thyroksiini aikanakin uin 3xviikossa tunnin kerrallaan 2km matkan ja noudatin samaan aikaan hyvä hiilihydraattista ruokavaliota ja paino ei laskenut puolen vuoden aikana grammaakaan.

Armouriin vaihdoin Timo Helinin johdolla 2006 huhtikuussa ja jo alkuunsa tunsin herääväni elämään kunnolla. Armourilla voin paremmin kuin ikinä ennen koko elämäni on muuttunut paremmaksi. Nykyään vesijuoksen liikunnakseni sen tunti 3x viikossa reipasta tahtia ja paino putoaa ja ylimääräinen pöhötys elimistöstä häviää tasaista tahtia. Viimeisen ultraäänen perusteella kilpirauhaseni on surkastunut tosi pieneksi joten ei ihme että armour toimii kohdallani parhaiten onhan siinä kaikki aineet joita normaalikin kilpirauhanen tuottaa. Tämän hetkinen Armour annokseni on 2 1/4 G.

Krisu, vm. 1959

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.