Ailan tarina

Kilpirauhasen vajaatoimintani diagnosoitiin vuoden 2000 kesällä, oireita oli ollut kyllä ihan lapsesta saakka. Thyroxin-lääkityksen myötä oireistani ei poistunut kuin ylenmääräinen väsymys sekä jatkuvat poskiontelotulehdukset. Käytin Thyroxin-lääkitystä 06 syksyyn saakka, jolloin kilpirauhasfoorumilaisten kokemuksien ja lääkityksestä huolimatta edelleen esiintyvien vajaatoimintaoireiden vuoksi päätin mennä Antioksidanttiklinikalle ja pyytää Armour Thyroidia.

Siirtymävaihe Thyroxinista Armouriin sujui odotusteni ja foorumilaisten kokemusten mukaisesti, Thyroxin-hoidon aikana poissa olleet vajaatoimintaoireet palasivat parin kuukauden ajaksi, siis väsymys ja poskiontelo-oireet. Ko. oireet häipyivät aina siinä vaiheessa kun oli Armour-noston suorittanut.

Jo muutaman kuukauden Armourin käytön jälkeen huomasin hämäränäköni palautuneen, aivosumu oli poissa, hajuaistini palautui, silmien vuotaminen ja karheuden tunne poistuivat, vatsa toimi kerran päivässä entisen kerran viikossa sijasta, keskittymiskyky, aktiivisuus, elämänilo palasi, lähimuisti parantui. Paino on alkanut itsestään laskea ainoastaan ruokailua tarkkailemalla, Thyroxinin aikana eivät auttaneet tarkkailut, eivätkä liikunnat.

15-vuotiaasta päälaelta harventumaan alkaneet hiukseni eivät enää muuksi muutu, ei Armourkaan kuollutta pysty herättämään. Sen sijaan jäljellä olevat hiukset ovat alkaneet kasvaa, samoin kynnet. Voin käyttää nykyään ripsiväriä ilman silmien kirvelyä ja vetistystä. Yli neljä vuotta kestänyt nokkosrokkoni on selvästi vähentynyt, vaikkakaan ei vielä kokonaan häipynyt.

Armourin hinnasta huolimatta en haluaisi edes ajatella tilannetta, missä pitäisi palata takaisin Thyroxiniin, joka ei minulla mitään auttanut. Koen Armourin antaneen minulle elämäni takaisin, olen täysin terve tällä hetkellä, minkäänlaisia vajaatoiminnan oireita en koe. Annokseni tällä hetkellä on 3 ¼ grainia/päivä, lääkitystä olen käyttänyt nyt 1 v 1 kk.

Aila, vm. -61

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.