Tiimi sivuston takana

Päivitetty: marraskuu 10, 2013 kello 12:54

Sivuston takana ahertaa pieni tiimi eri elämänpoluilta olevia ihmisiä joita kaikkia yhdistää erilainen historia kilpirauhassairauksien kanssa, tiedon jakamisen tarve ja halu auttaa muita löytämään kokonaisvaltainen terveys, kokonaisvaltaisen hoidon myötä. Teemme kaikki töitä tämän sivuston kanssa normaalien päivitöidemme ohella oman jaksamisen saattelemana.

Annukka Seppävuori – Perustaja, Foorumin ylläpito | käyttäjänimi: ajapi

Alkuperäinen Lisämunuais FAQ:n kirjoittaja ja yksi perustajajäsenistä. Kilpirauhasen vajaatoiminta hänellä todettiin vuonna 1997 ja eläinperäisiä kilpirauhaslääkkeitä hän käyttänyt vuodesta 2006. Toimi aiemmin aktiivisesti kilpirauhaspotilaiden hyväksi, ja vaikka onkin nyt vetäytynyt sivummalle, ovat kilpirauhasasiat yhä lähellä hänen sydäntään.

Titiu Nylund – Perustaja, Tekninen tuki, Sisällöntuotanto | käyttäjänimi: tiujam

Titiu on alkuperäinen Armour FAQ:n kirjoittaja ja teki aikoinaan paljon potilastukitoimintaa, mutta tervehtymisen myötä astui reilun askeleen takavasemmalle ja toimii nykyään lähinnä sivuston teknisenä tukena ahertaen koodin ja serveriasetusten kanssa. Titiu viettää aikaansa tällä hetkellä matkustellen ympäri maapalloa avokkinsa kanssa ja internetin äärelle päästyään käväisee foorumilla tarkistamassa että kaikki toimii sutjakkaasti.

Julia Sand – Kääntäjä, Sisällöntuotanto | käyttäjänimi: jusa

Samaa kamppailua sivuston käyttäjien kanssa kahdessa eri maassa käynyt Englannin etäsuomalainen, joka päätti hyödyntää työnsä tylsät hetket hyvän asian parissa ja lähti huviksensa auttelemaan sivuston uutteria ylläpitäjiä. Kompassi on tällä tytöllä haudattu hetkeksi ja tarkkaa suuntaa ei tulevalle ole, vaikka opiskelujen jatkaminen on jossakin vaiheessa varmastikin tulossa ajankohtaiseksi. Kordinaatit ja ajankohta koulun penkin sijoitukselle ovat tosin vielä hukassa, eikä mantereestakaan ole sen tarkempaa tietoa. Katsotaan mihin elämä vie!