Osallistu

Päivitetty: huhtikuu 14, 2013 kello 11:48

Osallistu toimintaamme, auta meitä auttamaan muita. Sivuston ylläpito ei tapahdu kädenkäänteessä. Sen takana tuhertaa innokas ja intohimoinen tiimi ihmisiä eri elämänpoluilta. Koko toimintamme on voittoa tavoittelematonta. Avulle on tarvetta aina! Mitään kokopäivätyötä tämä ei ole kenellekkään meistä vaan teemme sen minkä voimme jaksamisemme ja aikataulumme puitteissa. Kerran tai pari vuodessa koitamme tavata kahvikupposten äärellä jotta homma ei menisi liian kasvottomaksi:)

Jos joku alla olevista titteleistä kiinnostaisi sinua ota meihin yhteyttä ja kerro meille hiukan historiasta, osaamisestasi, miksi haluat osaksi kilpparitiimiämme ja alueesta missä voisit auttaa.

Foorumin valvoja

Trollit hyökkäilevät foorumillemme ajoittain. Joskus joku pyytää apua väärässä osiossa tai joskus viestin sisällöt voivat olla asiattomia. Etsimme paria mukavaa tyyppiä ylläpitämään foorumin yhteishenkeä ja siivoamaan hiukan rapattelun roiskejälkiä. Tämä olisi pitempiaikainen sitoutuminen vaikkakin töitä voi tehdä silloin kun kerkiää. Mitään ennalta olevaa kokemusta ei foorumin ylläpidosta tarvitse olla, kaikki voidaan käydä läpi kahvittelun yhteydessä käytävässä koulutuksessa:)

Sisällöntuottaja

Tarvitsemme kipeästi uusia sisällöntuottajia. Etsinnässä siis joku joka sattuu olemaan tällä hetkellä aktiivinen fooruminkäyttäjä sekä kiinnostunut siitä mitä kilpirauhasrintamalla tapahtuu.
Käytännössä sisällöntuottaja kerää yhteen foorumille ilmestyviä mielenkiintoisia linkkejä ja lisää niitä ”Linkkilistallemme”. Joskus kilpirauhaspiireissä tapahtuu jotain odottamatonta ja siitä olisi hyvä tiedottaa Ajankohtaispalstallamme. Joskus joku on tutkimussissaan löytänyt uuttaa tietoa joka pitäisi lisätä ”Tietopankkiimme”. Tarvitsisi siis löytää ihminen joka tykkäisi pitää huolta sivustomme sisällöstä, päivittäisi vanhentunutta tietoa sitä mukaan kun tarvitsee ja lisäisi viitteitä artikkeleihin kun siihen on tarvetta. Englanninkielen taito olisi kiva.

Tarjoa meille kupponen kahvia

Foorumin ja nettisivujen ylläpito ei ole ilmaista. Tällä hetkellä serveri- ja domainmaksumme ovat 30 € / vuosi ja teemme jatkuvaa kehitystyötä sivuston eteen. Siinä kuluu paljon kahvia. Koska kaikki tämä menee ylläpitäjien taskusta apua kustannusten maksamiseen otetaan kiitollisuudella vastaan. Voit siis halutessasi tarjota meille vaikka 5€ cappucinot niin jaksamme jatkaa ahertamistamme ja sivusto pysyy kaikkien luettavissa tulevaisuudessakin.